Cukor
Triediče predstavujú overený štandard v cukrovarníctve. Jeden triedič dokáže spracovávať objemy, ktoré by si zvyčajne vyžadovali viacero vibračných strojov. Triediče zaisťujú maximálny výnos a kvalitu produktu, pretože ich pohyb produkuje mimoriadne presné a účinné separovanie. Klasifikácia cukru si vyžaduje triedenie kryštálov takmer rovnakej veľkosti a častý problém preto predstavuje upchanie sita. Guľôčkový čistiaci systém otvorov sita účinne reguluje upchávanie sita a zaisťuje tým nepretržitú výkonnosť. Keďže cukor je potravinársky výrobok, bežnou súčasťou konštrukcie strojov sú hygienické konštrukčné prvky.
VÝHODY POUŽITIA TRIEDIČOV |
-
Vyššia kapacita na štvorcový meter sitovej tkaniny v kompaktnom
pôdoryse
-
Sklon sitovej dosky do uhla 6 ° na zaistenie maximálnej účinnosti
triedenia
-
Externý pohonný zásobník umožňuje nepretržitú prevádzku až do
teploty 200 °C
-
Oceľová konštrukcia odolná voči obrusovaniu a pristávacie plochy
typu "rockbox" umožňujúce nepretržité nárazy na mimoriadne
opotrebovávané povrchy (v prípade potreby)
-
Voliteľná jednoduchá alebo dvojitá vstupná pretlaková vzduchová
dutina s posuvnými prípojkami vstupu z trvanlivého materiálu
TeflonTM.
|